MyMedCards' Advisory board

Bag MyMedCards er et fantastisk og dygtigt advisory board, som rådgiver virksomheden mod en succesfuld fremtid.

Gennem de sidste par år har utroligt mange mennesker hjulpet MyMedCards, og vi var slet ikke nået så langt uden den støtte. Særligt har vores Advisory Board, som er en række mennesker som har bred erfaring indenfor hver deres felt, gjort en stor indsats for at bringe os på rette kurs og vejlede os ift. fremtidig strategi mv.

Tusind tak for det.

Nedenfor kan du se lidt mere om personerne.

Læs mere om historien bag MyMedCards
Anne Mette Bragh Frederiksen
Head of Sales and Business Development at CARE-CALL A/S

Jeg ser at Sarah Bach Munkholm har lavet den optimale løsning til klinik-og omsorgsorganisationer, der har brug for effektiv videndeling og ønsker et minimalt tidsforbrug til vedligehold af fælles data om processer. Udover at være en fantastisk iværksætterhistorie om en ung læge, der fik en god idé, er MyMedCards fremtidens on-the-fly dokumentdeling i kliniske organisationer. Det vil jeg gerne bidrage til.

Rasmus Arendt Nielsen
Partner hos Brandheroes

MyMedCards er et fantastisk spændende projektet med kæmpe stort potentiale, drevet af ægte iværksætterenergi. Denne form for digitalisering og optimering på baggrund af data, kan appliceres til mange forskellige brancher - og jeg spår således MyMedCard en spændende fremtid.

Klaus Veng
CEO hos Emento
Peter Mikkelsen
Ældrechef i Favrskov Kommune

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.