Alle færøske kommuner får nu adgang til særlig COVID-19 MyMedCards version

Alle medarbejdere på Odense Universitetshospital fik i sidste uge adgang til deres egen COVID-19 adgang (læs mere om det her), og denne gang kan vi nu løfte sløret for at alle de færøske kommuner nu også har fået deres egen adgang.

Hør Naina Túgvustein, kvalitets- og udviklingskonsulent fra Thorshavn kommune fortælle hvorfor det skaber værdi for dem:

“Som kvalitets- og udviklingskonsulent savnede jeg en digital platform, hvor jeg hurtigt og effektivt kunne få udbredt fælles instrukser, i forhold til COVID-19, til ældreområderne i de færøske kommuner.
Løsningen fandt jeg i MyMedCards, som jeg fandt tiltalende, da den både kunne tilgås via app og som web løsning.
Jeg oplever MyMedCards, som et meget brugervenligt og nyttigt redskab, ikke mindst i disse coronadage, med mange nye instrukser og hvor ajourføring af instrukserne er hyppig.
Dertil er det fantastisk at kunne dele viden og lære af hinanden, med deling af dokumenter, med andre kommuner og institutioner.
MyMedCards giver personalet i kommunerne hurtig adgang til relevante instrukser og faglig viden, både dem der arbejder inde på plejehjemmene og dem der kører ud til hjemmeboende borgere.”

Arbejder du IKKE et sted med MyMedCards PRO f.eks. på OUH eller i en af de Færøske kommuner? Så skal du ikke snydes. Vi vil gerne tilbyde dig en særlig COVID-19 adgang til din kommune, afdeling eller dit hospital. I kan på den måde tilbyde faste og eksterne medarbejdere hurtig overblik over den vigtigste viden ifm. COVID-19. Løsningen kan være klar på under 24 timer. Skriv til os på kontakt@mymedcards.dk, hvis I finder det interessant.

 

Tilbage

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.