BackToBusiness

Onsdag d.  20 november 2019 deltog MyMedCards i konferencen BackToBusiness (https://bss.au.dk/backtobusiness/) hos Aarhus BSS, der i år hyldede startup virksomheder stiftet eller ejet af kvinder. I den sammenhæng var MyMedCards nomineret til prisen Speaker’s corner, desværre vandt MyMedCards ikke prisen, men det er en stor ære at have været nomineret i en kategori, som hylder diversitet, lederskab og innovation.

Programmet bestod af en række spændende oplæg af bl.a. virksomhedsejere og specialister inden for lederskab og tilrettelæggelse af virksomhedsstrategier. Herunder vil et par stykker blive nævnt.

Lotte Löscher, psykolog, startede ud med det første oplæg, der handlede om paradokser og tvivl, som kan forekomme inden for lederskab. Her fortalte hun om, at de fleste problematikker, der kan opstå i en virksomhed kan være flertydige og derfor kan det ofte være svært at træffe den helt rigtige beslutning. Derudover, så snakkede hun om, at ledere skal lytte til deres medarbejdere, have god dømmekraft og mod på at træffe beslutninger.

Jacob Piet, ekspert inden for Mindfulness sørgede for med sin øvelse at få publikum i zen og være tilstede i nuet.

Josep Lampel, professor i Manchester, forklarede i sit indslag, hvordan virksomheder har et love-hate forhold til strategi. Strategi har både gode og dårlige sider, som skal forståes på den måde, at det kan give en form for sikkerhed og succes – dog kan strategier også godt være tidskrævende, politiske og fejle i at levere de resultater man håbede på.

Erick Thürmer, ejer af Thürmer, delte en masse erfaringer om at have egen virksomhed, bl.a. delte han en masse personlige historier og selvironi, som gik rent hjem hos publikum, hvilket gjorde hans oplæg helt fantastisk. Thürmer er en virksomhed, der i dag er specialiseret inden for 3-D printning i Danmark, og er blevet givet videre fra generation til generation.

Alt i alt, så var konferencen en succes, og MyMedCards ser frem til næste års udgave.

Har du lyst til at se flere billeder og videoer fra dagen, så kan du besøge MyMedCards’ instragram profil her: https://www.instagram.com/mymedcards/

Tilbage

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.