Gør MyMedCards bedre

Vi er super glade for, at der allerede er så mange er har hjulpet os med at gøre MyMedCards til en succes. Vi har siden begyndelsen modtaget utallige af henvendelse fra engagerede MyMedCards brugere i hele landet, og det er vi utrolig glade og stolte af. Det er nemlig deres fortjeneste, at app’en er så populær og samtidig hjælper så mange sundhedsfaggrupper i hele landet. Men hvorfor ikke give de engagerede folk credit for det de laver, og samtidig gøre det nemmere for os at få feedback? Således kan vi sikre, at vi sammen kan gøre MyMedCards endnu bedre i fremtiden. Derfor har vi lanceret dette tiltag, som gør det muligt for sundhedsfaglige at blive en del af MyMedCards som Health Appie eller Content Ambassador. Desuden kan organisationer og andre relevante institutioner som har relevant indhold til MyMedCards, blive Content CollaboratorLæs mere nedenfor.

MyMedCards Health Appie?

MyMedCards Health Appies er engagerede sundhedsfagligt personale, som gør en ekstra indsats for at hjælpe med til optimere MyMedCards både med hensyn til indhold, funktioner mv. Derfor har man som MyMedCards Health Appie stor indflydelse på MyMedCards’ fremtid og dens indhold.

Tilmeld dig som Health Appie

MyMedCards Content Ambassador?

Content Ambassadors er læger, sygeplejersker eller andre fagpersoner som har over 2 år erfaring indenfor et givent område, som bidrage til MyMedCards med deres ekspertise og viden. Herved kan vi yderligere kvalitetsikre vores indhold og samtidig have fingeren på pulsen med nyt relevant materiale. Vi har allerede Content Ambassadører indenfor disse områder: Klinisk Biokemi, Dermatologi, Retsmedicin mv. (Læs om dem her). Men der er altid plads til flere.

Tilmeld dig som Content Ambassadør

Bliv Content Collaborator

Lige nu har vi samarbejde med diverse lægefaglige selskaber og andre relevante organisationer (Se de nuværende her), men vi ønsker at gøre indholdet endnu bedre, genkendeligt med det formål at sikre bedre og mere information til vores brugere. Derfor kan din organisation også blive Content Collaborator for MyMedCards, hvis du/I ligger inde med noget indhold som er relevant for vores brugere. I får til gengæld: Distribueret jeres informationer til over 7000 sundhedsprofesionelle, får en kvartalvis opdatering på hvordan det går med indhold i app’en mv. Vi håber I vil deltage.

Kontakt os, hvis I vil være Content Collaborator

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.