Bliv klogere med MyMedCards

Nyttige sundhedsapps

Der er utrolig mange apps derude, hvilket kan være en kæmpe jungle af finde rundt i. Derfor vil vi nu begynde at samle nyttige app til sundhedspersonalet.

Genoplivning

At opleve en anden person få hjertestop er udfordrende situation, som mange ikke er forbedredte på. På trods af at førstehjælpskurser nu er obligatoriske for at få kørekort, glemmer mange hvordan man egentlig skal gøre, og bliver usikker i situationen. MyMedCards hjælper dig hele vejen.

Iværksætter hjælp

Sarah Munkholm, fik i 2013 ideen til MyMedCards. Nu har hun skabt en virksomhed som både sælger til kommunale og regionale kunder og virksomheden har tilmed internationale ambitioner.

Kommunikations redskaber

Kommunikation er en svær størrelsen, men stadig alt afgørende i sundhedsfaglig øjemed. Det kan være svært at få kommunikeret de rette ting videre til de rette personer, på trods af utallige af øvelser og teorier. Derfor er der opfundet flere redskaber som kan hjælpe dig.

Ottawa Kriterier

Ved en hver mistanke om ankelbrud bør Ottawas ankel regler benyttes. Hvis en af reglerne opfyldes er der indikation for røntgen for endelig at afgøre om der er tale om et brud.

Rygning

Rygning slår hvert år over 6,5 millioner mennesker ihjel på globalt basis, desuden ryger i dag over 16 % af den danske befolkning. MyMedCards indeholder redskaber til at bekrive rygeanamnesen korrekt, således at alle forstår det efterfølgende.

Sundhedstech

I 2016 har vi set utrolig mange nye spændende teknologiske løsninger. Læs nogle af vores bud på spændende løsninger indenfor sundhedsområdet

Sår

Tryksår er en helt almindelig komplikation i kommuner og på hospitaler, og ses særligt ved sengeliggende og immobile patienter og borgere.

Sundheds iværksætter?

Få nogle af Sarah Munkholms råd til andre iværksættere indenfor sundhedsområdet.

Inddrag MyMedCards i undervisningen

MyMedCards kan inddrages i undervisningen til at understøtte teorien fra skolebænken i praksis.

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.