Glade brugere

MyMedCards er udviklet på baggrund af klinikkernes behov, og vi er derfor i tæt kontakt med vores brugere for hele tiden at lave den bedste løsning til at understøttte deres arbejdsopgaver. Nedenfor kan du læse nogle af de udtalelser vi har modtaget fra vores brugere gennem tiden.

Prøv MyMedCards FREE
1. reservelæge og ph.d. studerende
Anæstesiologiske afd.

Jeg syntes, at det er en superfin App. De findes jo lignende på engelsk, men det er altid rart at have dem på sit modersmål. Jeg vil klart anbefale den til mine yngre kolleger. Det er virkelig et fint stykke arbejde I har lavet.

Læge
Gentofte Akut afd.

Jeg synes det er en fantastisk ide med en samlet app med alle kittelkortene. Jeg bruger den dagligt på min arbejde på Gentofte akut klinik.

Læge, PhD studerende
Aalborg Universitetshospital

Jeg kan sagtens se ideen ved at have det samlet på en gang, fordi man tit har utroligt tunge lommer med utroligt mange kort, der ligger hulter til bulter, der kan være svær at holde styr på - specielt i en presset situation, hvor man har kort tid! Så er det nemmere, at finde ud af det her, fordi det er så systematisk opbygget i forhold til ens lomme.

Læge
Aalborg Universitetshospital

Personalet får alle de nyeste informationer lige i hånden på deres personlige devices. Det gør, at de er uafhængige af computere, hvilket reducerer spildtiden i væsentlig grad, da personalet ikke skal lede efter en computer, tænde den og så begynde informationssøgningen. Personalet kan i stedet søge efter relevant information på stedet og koncentrere sig om deres kerneopgaver

Lars Vinter-Jensen
Gastroenterologisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital

Vi har længe ønsket en app, der kan samle kittelkort, instrukser, vagtplaner, telefonlister og gerne også nogle programmer til beregning af scores. Denne app kan udvikles til disse formål. Derfor er vi på afdelingen gået med til at teste app’en

Uddannelseskoordinerende overlæge
Aalborg Universitetshospital

Som uddannelseskoordinerende overlæge tror jeg på, at det er vejen frem at bruge den funktionalitet som moderne IT understøtter – ikke mindst indenfor lægers uddannelse. Lægerne arbejder mange steder – tæt på patienterne – og sjældent i længere tid ved en fast computer. MyMedCards app'en vil være en god App, at have adgang til. Den er meget fleksibel og kan indeholde et flertal af de ting som lægerne fylder deres kittellommer med, herunder også link til uddannelsesredskaber. Den kan tilpasses den enkelte læges behov, hvilket øger sandsynligheden for brug.

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.