BRUGERVENLIGHED ER ET STORT FOKUS I MYMEDCARDS

Brugervenlighed eller Usability er et af MyMedCards’ store fokusområder. Vi ønsker at gøre vejen fra opstået informationsbehov til at man fysisk har informationen ved hånden så kort som mulig.

Dette har vi gjort via adskillige tiltag.

USABILITY TEST MED SLUTBRUGERNE

Vi har lige fra første prototype af MyMedCards observeret brugen af app’en ved vores slutbrugere, de sundhedsprofesionelle, ved en hver lejlighed vi kunne komme i nærheden af. Vi har set læger, sygeplejersker, SOSU, SSH mv. anvende vores app i praksis og hver eneste gang fået en masse konstruktiv feedback fra vores brugere, som har været med til at forme de næste udgaver.

Derfor har I også oplevet en masse nye tiltag i MyMedCards netop på baggrund af brugernes tilbagemeldinger og vores observationer i praksis heriblandt filteringsfunktionen, søgefunktionen, ikonerne mv.

I denne lille video kan du desuden se en af vores seancer i Favrskov Kommune, hvor en Social og sundhedshjælper prøver MyMedCards for første gang.

Læs desuden mere om vores samarbejde med Favrskov Kommune her.

USABILITY TEST MED KUNDERNE

Det er ikke kun slutbrugerne (de sundhedsprofesionelle) som får indflydelse på MyMedCards. Vores produkt skal også give meningen for ledelsen.

Derfor er vi i konstant dialog med folk som har vores produkt i hænderne både ude i marken og bag ved skrivebordet, således alle får det bedst mulige oplevelse og dermed opnår de ønskede gevinster.

USABILITY TEST MED FAGKYNDIGE (USER EXPERIENCERS)

User Experience Designer er efterhånden en populær faggruppe, og sådan en har vi selvfølgelig også haft forbi MyMedCards til at se mere kritisk og fagkyndigt på vores produkt.

Alt i alt så gør disse tiltag, at MyMedCards’ vision om at bringe essentiel information til dem som har behov for det, til en realitet og vi vil selvfølgelig fortsætte med at optimere og vedligeholde vores produkt, så det hele tiden kan leve op til vores slutbrugere og kunders behov.

Tilbage

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.