Vores dygtige Content Ambassadører

Lige nu har vi samarbejde med diverse lægefaglige selskaber og andre relevante kilder, som vi kalder content collaborators. Vi ønsker nemlig at gøre indholdet endnu bedre og få alt indhold verificeret af relevante fagpersoner. Derfor vil vi have læger, sygeplejersker eller andre fagpersoner som har over 2 år erfaring indenfor et givent område, til at bidrage til denne løsning med deres ekspertise og viden. Herved kan vi yderligere kvalitetsikre vores indhold og samtidig have fingeren på pulsen med nyt relevant materiale. Nedenfor kan du se alle vores Content Ambassadører.

Bliv Content Ambassadør eller Health Appie
Pal Szecsi
Overlæge, Dr. med

Klinisk Biokemi

Erfaring: Over 30 år
Arbejdsplads: Holbæk Hospital

Mille Mosegaard
Læge

Dermatologi

Jeg kender MyMedCards fra den kliniske hverdag i FAM samt som et handy værktøj under studietiden. Jeg vil gerne være med som Content Ambassador, fordi appen gav og stadig giver mig meget. Det er umuligt at lære alle scores udenad, så appen har lettet både min kittellomme og min hjerne, der ikke længere er fyldt med ulogiske huskeremser for alverdens lidelser og scoresystemer.
Erfaring: 6,5 år som seriøst målrettet nørd. 1 års forskning. Starter PhD i 2017
Arbejdsplads: FAM, sygehus Vendsyssel- Hjørring

Fahd Al-Shahrestani
Læge

Otologi-Rhino-Laryngologi

Erfaring: 2,5 år
Arbejdsplads: Gentofte Hospital, Region Hovedstaden

Lars Vinter-Jensen
Læge

Gastroenterologi og Hepatologi

Har været med til at afprøve den på en medicinsk afdeling på Aalborg Sygehus. Det var et særdeles godt værktøj i dagligdagen. Jeg ønsker det genindført og forbedret.
Erfaring: 15 år
Arbejdsplads: Aalborg Universitetshospital

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.