Content Collaborators

MyMedCards samarbejder med diverse organisationer både internationalt og nationalt, med det formål at give sundhedspersonalet, der anvender MyMedCards, de mest opdaterede og genkendelige informationer lige ved hånden. Mange informationerne har tidligere været printet i såkaldt kittelkort eller lommekort format, men det er nu ikke længere nødvendigt. Vi har samarbejde med disse distributører af kvalitetsrig information og derved sker opdateringer direkte til vores app og ud i sundhedspersonalets lommer. Der er dermed ikke længere behov for udprint, distribution mv. Det sker helt automatisk. Så læn dig tilbage og benyt vores indhold som din digitale og opdaterede kittellomme. Nedenfor kan læse mere om vores Content Collaborators.

Har du interessant indhold til MyMedCards?Bliv Content Collaborator
Dansk Selskab for Infektionsmedicin

InfMed

Dansk Selskab for Infektionsmedicin (InfMed) er et meget aktivt medicinsk selskab, som leverer rigtig mange anvendelig kliniske instrukser, lommekort og actioncards. Derfor er det også en helt naturlig del at deres indhold også er tilgængeligt for vores MyMedCards brugere - både PRO og FREE.

Læs mere om InfMed
Dansk Selskab for Sårheling

Dansk Selskab for Sårheling

Dansk Selskab for Sårheling har deres egen kategori i MyMedCards, hvori du bl.a. finder redskaberne: Screening af tryksskader, såralgoritmen, sårsmertealgoritmen mv.

Læs mere om Dansk Selskab for Sårheling
Dansk Råd for Genoplivning

DRG

Dansk Råd for Genoplivning (DRG) leverer samtlige af selskabets meget anerkendte actioncards omkring genoplivning til MyMedCards. Actioncards'ene kan findes under kategorierne; "Avanceret genoplivning", "Basal genoplivning" og "Akut medicin".

Læs mere om Dansk Råd for Genoplivning
Fate-Protocol

FATE

Fate-Protokollerne findes også i MyMedCards i alle dens varianter. Disse hjælper dig med at udføre ultralydsundersøgelserne systematisk og korrekt. De kan fremfindes under dens egen kategori "Fate-Cards" i MyMedCards.

Læs mere om FATE
Scandinavian Neurotraume Committee

SNC

Scandinavian Neurotraume Committee (SNC) har deres guidelines i MyMedCards. Neurokirurg udtaler: "Jeg synes det er en rigtig god ide og helt klart et plus ift. anvendelsen og implementeringen af retningslinjen/guidelinen", Christina Rosenlund, Neurokirurg, OUH.

Læs mere om SNC
Diabetesforeningen

Diabetesforeningen

Diabetesforeningen leverer to oversigtskort til MyMedCards. Find dem under "Endokrinologi".

Læs mere om Diabetesforeningen
Retsmedicin

Retsmedicin

Asser Hedegård Thomsen, Afdelingslæge på Retsmedicinsk afdeling i Region Midtjylland har produceret en masse overskuelige og anvendelige actioncards indenfor retsmedicin. Disse er tilgængelige i MyMedCards under deres egen fane "Retsmedicin".

Bliv MyMedCards Health Appie eller Content Ambassador

Hjælp os med at gøre MyMedCards endnu bedre og øge tilgængelighed af kvalitetsikret viden for flere sundhedsmedarbejdere.

Bliv Content Ambassador og Health Appie

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.