Direkte links

Indenfor sundhedsvidenskaben er det vigtigt at kende sine kilder. Samtidig er MyMedCards sat i verden for at bringe essentiel og relevant information tæt på de rette sundhedsmedarbejdere via et brugervenlig redskab. Derfor skal informationerne stadig kun ligge et sted, således at de kun opdateres det sted. Derfor kan man via MyMedCards CMS’et lave direkte links til relevante informationer, som er placeret uden for MyMedCards’ CMS såsom i dokumentsamlinger (VIP, E-doks, PRI, Infonet), eksterne hjemmesider mv. Således kan der oprettes en simpel snitflade til eksisterende systemer og informationer. Nedenfor kan du læse hvordan du opretter et direkte link.

Se og læs om de andre funktioner i MyMedCards

1. Log ind

Log ind på MyMedCards CMS’et og gå ind under “kittelkort” i øverste venstre hjørne.

2. Opret et direkte link

1) Vælg eller opret det kittelkort, hvortil du gerne vil have oprettet et direkte link. 2) Scroll ned til “Reference”. 3) Indsæt det ønskede link (Husk at sætte http:// foran). 4) Klik “Aktiver direkte link” så den markeres. 5) Gem. I eksemplet ønsker vi, at oprette et direkte link til lægehåndbogen. Husk! Derefter at tjekke at indholdet er godkendt og opdateret til app’en.

Få hjælp til at lægge et kittelkort i app'en

3. Brugerne føres direkte til linket

Efter at du har “opdateret app’en” via CMS’et bliver brugerne ført direkte videre til det pågældende link, når de trykker på overskriften til kittelkortet. I dette tilfælde til Lægehåndbogen.

Brug for yderligere hjælp? Så kontakt os.

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.