Få basis og COVID-19 fraser på 10 sprog

Det er mig en glæde at præsentere endnu et tiltag og fantastisk samarbejde. Denne gang med Mayas Tolkeservice, som ikke bare sidder og ser tingene foregår gennem fjernsynet, men tager ansvar for vores medborgere.

Vi så klippet i TV2 Østjylland, hvor de fortalte at ikke-dansk talende har misforstået helt grundlæggende ting i sundhedsmyndighedernes kommunikation bl.a. at sprit betød drikkelig alkohol.

Hvordan foregår kommunikationen så, når de ankommer på sygehusene og i kommunerne – mellem værnemidler og diverse andre ydre faktorer?

Derfor gav det selvfølgelig mening, at vi udvidede vores ellers ganske populære parlørs i samarbjede med Mayas Tolkeservice. Det er nu blevet til 10 sprog, som alle er oversat vha. Mayas Tolkeservice.

Stor respekt for alle tolkene, som hjælper med at sikre god behandling til alle. 🤜👍

Tjek dem ud i MyMedCards FREE eller PRO 📲

No acces to MyMedCards in your country? Write to us, and we will send you a printable A5 actioncards.

Tilbage

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.