Tilføj video

MyMedCards er sat i verden for at bringe essentiel og relevant information tæt på de rette sundhedsmedarbejdere via et brugervenlig redskab. Derfor kan du tilføje forskellige slags informationer i din MyMedCards app herunder videoer. Det kunne fx være en patientinformation video, instruktionsvideo mv. Nedenfor kan du læse hvordan du kan tilføje video til jeres app.

Se og læs om de andre funktioner i MyMedCards

1. Opret et nyt kittelkort

Tilføj et kittelkort til den ønskede kategori og angiv et navn.

Få hjælp til at lægge et kittelkort i app'en

2. Tilføj video til en videokanal

For at få en video i MyMedCards skal du have oprettet en videokanal. Vi anbefaler Youtube.com. 1) Gå til youtube.com. 2) Opret en bruger. 3) Opret en kanel. 4) Upload din video. 5) Gå ind på den ønskede video og tryk på ”Del” (se billedet). 6) Derefter markeres et link som du kopierer

3. Indsæt linket til din video

Gå tilbage til din MyMedCards side og indsæt linket i ”Reference”. Hvis du vil have brugeren ledt direkte til videoen, så kan du “Aktiver direkte link” (få hjælp her).

Brug for yderligere hjælp? Så kontakt os.

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.