MYMEDCARDS HAR FÅET EGNE GENOPLIVNINGSMASKER

Genoplivningsmaske, også kalder HLR-maske (Heart Lung Resuscitation eller hjerte-lunge-redning) anvendes i forbindelse med hjertestop eller bevidstløshed til udførslen af kunstig åndedræt. Masken sikrer at udførslen sker mere hygiejnisk.

Genoplivningsmasken har en envejsventil som forhindre tilbageslag af kropvæske mv. til den der er ved at give HLR.  Således skal man ikke tænke på denne del, og blive forhindret i at yde den bedst mulig kunstige åndedræt.

Desuden er genoplivningsmasken udstyret med et transparent materiale, som gør at man stadig kan observere patienten for farveændringer på læber som fx læbe cyanose eller blåfarvning af læber og om patienten skulle kaste op.

Masken leveres i en lille lomme, som man nemt kan have i sin nøglering. Så hvis du skulle stå i en situation, hvor du kan yde førstehjælp, så har du den på dig.

Sådan bruger du din genoplivningsmaske:

  1. Tag posen ud af den lille lomme
  2. Åben posen og tag genoplivningsmaskemasken
  3. Fold genoplivningsmasken ud og læg mærke til teksten, som angiver hvilket side der skal være op
  4. Placer plastikstykket på borgerens mund og tag elastiksnorrene bag borgerens øre
  5. Påbegynd kunstig åndedræt

OBS! Følg altid genoplivningsguidelines herunder basal genoplivning for ud for dette. Så du udføre tingene i korrekt rækkefølge.

Husk genoplivningsmaskerne er til engangsbrug.

Kontakt os og få en GRATIS genoplivningsmaske til dig og dine kollegaer


 

Læs mere om basal genoplivning her

Find de relevante guidelines og retningslinjer i MyMedCards app

Tilbage

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.