Godkend et kittelkort

Alle redaktører og administratorer har beføjelser til at godkende kittelkort og endelig lægge indhold ud i app’en. Derfor kan man få den rolle, at man skal godkende indhold for såkaldte skribenter, som ikke har beføjelser til endeligt at godkende indhold til app’en. Sådan fungere det: 1) Medarbejdere (skribenter) indsender kittelkort(indhold) til godkendelse. 2) Du modtager du en mail fra MyMedCards, hvor der står, at der er nye kittelkort til godkendelse. I mailen fremgår det hvad, af hvem og hvornår kittelkortet er opdateret. 3) Såfremt du vil se indholdet og godkende det, kan du trykke på linket og følge nedenstående steps.

Se og læs om de andre funktioner i MyMedCards

1. Log ind

Log ind på www.app.mymedcards.dk. Til venstre på hjemmesiden ser I en oversigt over hvilke kittelkort der afventer godkendelse. Her er der ingen kittelkort der afventer godkendelse.

2. Godkend kittelkortet

Tryk på det kittelkort du ønsker at se/redigere/godkende, og du kommer ind på redigeringssiden. Såfremt du vil godkende kittelkortet, kan du trykke “Godkend” øverst på siden. Når du er helt færdige med at godkende alle kittelkort, kan du trykke på den øverste fane ved navn “Opdater app”. Tryk herefter på “Opdater app” til venstre og app’en udgives med det nye indhold.

Få hjælp til at lægge et kittelkort i app'en

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.