Gyn/Obs på Roskilde Sygehus

Gynækologisk og Obstetrisk afdeling på Roskilde Sygehus har deres egen MyMedCards PRO app. De er 50 medarbejdere og samtlige medarbejdere er aktive på app’en. Desuden får vi rigtig positive tilbagemeldinger, da app’en løser et konkret problem som de havde – nemlig udfordringen med at mange kittelkort, lommekort og actioncards. Papirversioner af alt fra neonatal genoplivning, hyppige telefonnumre mv., som var uopdaterede og som ledelsen ikke have styr på. Nu har de fået deres egen MyMedCards PRO app, som kan samle disse informationer ét sted.

Morten Lebech
Ledende overlæge på Obstetrisk afdeling, Roskilde Sygehus

GYN/OBS UDTALER SIG

Vi har fået vores helt egen MyMedCards app på Gyn/Obs på Roskilde Sygehus. Den indeholder vores lokale actioncards, instruktionsvideoer, telefonlister og andre relevante informationer, som vores personale nu altid har let og hurtig adgang til. App’en understøtter deres arbejdsgange med travlhed og akut brug for viden og indholdet administrerer vi selv via få klik, hvilket gør at dette er en kraftig forbedring og optimering af tilgængelighed såvel kvaliteten.

Gevinsterne realiseres hurtigt

I MyMedCards går vi meget op i, at vores kunder opnå de ønskede og fremsatte gevinster. Derfor holder vi løbende øje med det data der genereres omkring brugen af app’en, samt har løbende kontakt med vores brugere.( Læs mere om implementeringen af MyMedCards PRO)
Hvert kvartal modtager vores kunder et ark med status omkring deres løsning, hvorpå der også fremgår forslag til forbedringer. Dette er med til at både ambassadører samt ledelsen kan følge løsningens udvikling, og have fokus på dets utallige muligheder og udviklingspotentiale.

Læs mere om businesscasen ved MyMedCards

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.