Historien bag

MyMedCards startede efter at grundlæggeren, Sarah Bach Munkholm, i 2013 opdagede hvor svært tilgængelige korte “her-og-nu” informationer såsom lommekort, actioncards, kittelkort og sundhedsfaglige instrukser mv. var. Alle sundhedsfaglig personale gik med disse informationskort i lommerne, men ingen vidst hvordan man kunne få kittekortene, lommekortene eller actioncards’ene eller hvordan disse blev opdateret og vedligeholdt.

Desuden var der en specifik episode, som fik Sarah til endelig at påbegynde udviklingen af app’en og dermed virksomheden. Hun var med i skadestuen, hvor en yngre læge fik en akut patient. Her ledte hun efter sit actioncards, kittelkort og lommekort som var lamineret og uddelt til hende i forbindelse med hende Klinisk Basis Uddannelse (KBU) i Region Nordjylland. Men den dag havde hun glemt hendes actioncards, kittelkort, lommekort og de andre  sundhedsfaglige instrukser, og hun blev nervøs, for det var jo disse lommekort, som hun jo så godt kendte fra sin uddannelse og derfor vidst hvordan man skulle agere ud fra. Derfor spurgte hun bl.a. Sarah, som stod som medicinstuderende på 6. semester, om hun havde det pågældende kittelkort, som hun måtte låne. Men det havde hun ikke, for hun havde jo ikke været i KBU endnu og havde derfor ikke den samme adgang til disse tilsyneladende gode og anvendelige kittelkort, lommekort og actioncards.

Det endte så med at den yngre læge forlod patienten, for at finde en anden KBU læge, som også havde kittelkortene, hvorefter hun kunne færdiggøre sin behandling af den akutte patient.

Sådan kom ideen til MyMedCards.

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.