HYGIEJNE OG BRUG AF SMARTPHONES – IKKE DEN BEDSTE KOMBINATION

HYGIEJNE OG BRUG AF SMARTPHONES – IKKE DEN BEDSTE KOMBINATION

Optimering af hygiejne omkring brugen af smartphones

Vi har i forbindelse med vores udbredelse af vores MyMedCards app løsning fået mange spørgsmål til hygiejnen i forbindelse med anvendelse af smartphones i sundhedssektoreren. Herefter har vi undersøgt adskillige løsninger på denne problemstilling, men ikke rigtig fundet noget der var holdbart. Så faldt vi over disse smartphone covers, som med det antibakterielle filter er certificeret til at fjerne over 90,5 % af alle bakterier, svampe mv. Derved kunne man anvende coveret på sin arbejdsplads og når arbejdsdagen var ovre tage det af, og have en smartphone som ikke har været i kontakt med patienterne/borgerne, men samtidig heller ikke havde overført bakterier undervejs.

Det synes vi er ret smart ?

Smartphones = brug af sociale medier

Mange har til stadighed problemer med at anvende deres smartphones ved kontakt til borgerne/patienterne, på trods af at der er tydelige fordele ved at anvende de mobile redskaber hos patienterne. Der nævnes primært, at man ved brug af smartphones hos patienterne hæmmer ens professionalisme, da der i vores samfund er en tydelig forudtagethed til at man anvender sociale medier, når man står med ens smartphone.

Denne problemstilling har vi igen belyst ved diverse undersøgelser hos vores brugere, og følgende løsninger kom frem

  1. Brug kommunikation til at informere patienterne om, hvorfor du tager din smartphone frem og få accept på dette
  2. Inddrag evt. smartphones i patientkommunikationen ved at vise hvad du bruger den til eller anvende billeder mv til at understøtte din samtale med patienten
  3. Få et cover eller lignende, som kan vise at denne smartphone anvendes i professionel sammenhæng

Så en kombination af ovenstående kunne bringe os nærmere en løsning på denne problemstilling, således at vi som sundhedsprofesionelle kunne drage mere nytte af vores samrtphones i dagligdagen.

Punkt 3 har vi derfor arbejdet videre med og kombineret med vores antibakterielle cover, hvor vi har søgt en løsning, som kunne gøre det muligt at påsætte arbejdspladsens logo, for netop at advisere patienterne og folk omkring én om at denne samrtphones anvendes i en professionel sammenhæng.

Så nu må vi se om denne løsning med antibakterielt cover med logo, kan afhjælpe denne problemstilling.

Hvis du er interesseret i at prøve coveret,  så sender vi gerne et par stykker til prøve. Lige nu har vi desværre kun Iphone 6, men hvis skriv til os, så finder vi en løsning.

Kontakt os her for at høre mere og anmod om at få et GRATIS cover.

Fakta om antibakterielt covers:

  • Smartphone cover med et antibakterielt filter certificeret til at fjerne over 90,74 % af alle bakterier, svampe mv.
  • Flot, blank og gennemsigtig cover
  • Ultra tyndt
  • Lækkert plast materiale
  • Kan du fåes det med dit logo
Tilbage

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.