Hvilke informationer findes i MyMedCards?

MyMedCards’ vision er er bringe de rette informationer til de rette sundhedsmedarbejdere, således de har de bedste forudsætninger for at handle korrekt og effektivt.

MyMedCards FREE brugere kan frit tilgå over 500 sundhedsfaglige informationer, hvorimod  MyMedCards PRO brugere både har adgang til alt MyMedCards FREE indhold samt muligheden for selv at tilføje de informationer som er relevante for deres personale.

Nedenfor kan du læse hvilke informationer man får adgang til via MyMedCards FREE og hvilke informationer MyMedCards PRO hyppigst anvendes til. Desuden belyses også hvordan kvaliteten sikres af vores indhold.

Læs mere om MyMedCards PRO

Indhold i MyMedCards PRO

Med MyMedCards PRO bestemmer kunderne selv hvilke informationer app’en skal indeholder og hvordan disse skal organiseres, da alt i app’en styres via en brugervenligt system som giver mulighed for at opdatere indholdet i løbet af sekunder. Dette giver rig mulighed for at udvikle app’en og dets indhold i den retning som man ønsker og som der er behov for.

Nedenfor er listet de hyppigste informationer som MyMedCards PRO anvendes til og på billedet kan man se hvordan nogle af vores kunder har organiseret deres lokale indhold.

Læs om MyMedCards PRO funktionaliteterne

Indhold i MyMedCards FREE

MyMedCards FREE giver dig over 500 opdaterede sundhedfaglige informationer, som allesammen er opdelt i relevante kategorier. Dette indhold er desden også tilgængeligt for MyMedCards PRO brugere. Det sikrer, at du kan finde det du har behov så hurtig som muligt. Her er en liste over nogle af de informationer du finder i MyMedCards FREE.

Se listen over indhold i app'en

Udvalg af informationer?

Vores fokus er hele tiden at levere de informationer som vores brugere har brug for i deres hverdag. Med andre ord så er vores mål at understøtte sundhedspersonalets informationsbehov. Derfor er vi i konstant kontakt med sundhedsprofesionelle indenfor alle sundhedsfaglige fagområder med henblik på at få feedback og forslag til nyt indhold.

Således er indholdet udvalgt på baggrund af behov. Desuden kan man via vores platform se statistik på hvor ofte de forskellige informationer anvendes, hvilket gør at vi kun har relevante informationer til at ligge.

Læs om vores samarbejdspartnere her

Hvordan sikres kvaliteten?

Vi samarbejder med et vælg af relevante kilder såsom genoplivning.dk, Dansk Sår selskab, som har givet som lov til at distribuere deres materiale i app’ en. Disse kalder vi Content Collaboratorer. (Læs mere om det her).

Derudover kommer vores indhold fra en lang række andre valide kilder, som er listet nedenfor. Derfor har vi også under hvert indhold indsat et link til vores reference. Så hvis du vil vide mere om det pågældende indhold, så kan du altid komme direkte til det link.

  • Anerkendte tidsskrifter
  • Lærebøger
  • Lægefaglige selskaber
  • Lægehåndbogen
  • og mange flere
Se alle vores Content Collaborators

Få mere info om indhold i MyMedCards

Til nogle arbejdsopgaver bliver MyMedCards særligt anvendt hyppigt som fx ved hjertestop, sårbehandling mv., hvilket vi derfor har skrevet nogle fif og gode råd omkring. Disse er også tit indhold vi har fået fra vores Content Collaborators, hvorfor dette indhold betyder rigtig meget for os og dermed vores brugere.

Læs om det hele her

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.