Installer APK på android

Der kan være et behov for at installere MyMedCards udenom Google Play og i stedet via en APK. I disse tilfælde kan du følge nedenstående vejledning.

 

Læs om funktionerne i MyMedCards

1) Tillad først udefrakommende apps.

a) Gå ind i: ”Menu – indstillinger – security/sikkerhedsindstillinger”. b) Kryds af, at du gerne vil modtage indhold fra ukendte kilder.

2.a Installer app´en via computer

a) Læg APK filen på skrivebordet, så du kan finde de. b)Tilkoble din smartphone/tablet til din computer via et stik. c) Angiv at du vil koble din smartphone til som ”media device”. d) Find frem til den downloadede APK og kopier denne fil til en udvalgt mappe på din smartphone/tablet. e) Find filen i ”mine filer” og tryk på APK´en og angiv at du vil installere.

2.b Installer app´en via internettet

a) Du kan også installere APK´en via internettet via mail eller andet online medie (fx Facebook er nem at downloade fra). b) Find filen på din smartphone og tryk på download. c) Find APK´en under downloads og angiv at du vil installere denne.

Så skulle app´en gerne være funktionel.

 

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.