MyCrowd

Vores fokus er hele tiden at levere de informationer, som vores brugere har brug for i deres hverdag. Med andre ord, så er vores mål at understøtte sundhedspersonalets informationsbehov. Derfor er vi i konstant kontakt med sundhedsprofesionelle indenfor alle sundhedsfaglige fagområder med henblik på at få feedback og forslag til nyt indhold.

Således er indholdet udvalgt på baggrund af behov. Desuden kan man via vores platform se statistik på, hvor ofte de forskellige informationer anvendes, hvilket gør, at vi kun har relevante informationer til at ligge.

Hvordan sikres kvaliteten?

Vi samarbejder med et vælg af relevante kilder såsom genoplivning.dk, Dansk Sår selskab, som har givet som lov til at distribuere deres materiale i app’ en. Disse kalder vi Content Collaboratorer. (Læs mere om det her).

Derudover kommer vores indhold fra en lang række andre valide kilder, som er listet nedenfor. Derfor har vi også under hvert indhold indsat et link til vores reference. Så hvis du vil vide mere om det pågældende indhold, så kan du altid komme direkte til det link.

  • Anerkendte tidsskrifter
  • Lærebøger
  • Lægefaglige selskaber
  • Lægehåndbogen
  • og mange flere
Se alle vores Content Collaborators

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.