MyMedCards funktionalitet

Vi i MyMedCards vil gerne gøre dit liv som sundhedsprofessionel bare en lille smule nemmere. Det håber vi, at kunne gøre gennem konstant at opdatere dig med de nyeste information, som må være relevante for dig i din hverdag. Vi har indhold til erfarne såvel som nye i faget. Så om det er Social og sundhedsassistenten på plejehjemmet, sygeplejersken i hjemmeplejen, lægen i almen praksis eller den medicinstuderende på klinisk ophold på hospitalet, så har vi de informationer du skal bruge.

MyMedCards har indbygget en række funktioner, som gør det nemmere for dig at finde den relevante viden du søger.

Overskueligt indhold

Overblikket mistes hurtigt i lange instrukser.

I MyMedCards kan instrukserne inddeles i bokse med overskrifter, som kan foldes ud og ind – f.eks. som vist i antibiotikaguiden her.

Herved kan brugeren hurtigt danne sig et overblik og finde lige præcis den information de har behov for.

Søg nemt

I MyMedCards kan du hurtigt søge efter det du står og mangler. Søgningen kan foregå på flere måder. Søg enten via søgelinjen øverste, ved hjælp af de fire kategorier: Akut, instrukser, administrativt eller telefonbog, eller ved hjælp af søgetags.

Ring direkte

MyMedCards tillader at man kan oprette telefonlister via vores CMS og opdatere dem i løbet af sekunder. Derefter kan personalet tilmed få adgang til hele kommunens, hospitalets eller regionen telefonnumre i opdateret form. Desuden kan man ringe direkte fra app’en, som det kan ses på billedet.

Scoringssystemer

Scoringssystemer og andre redskaber er gjort interaktive.

Scoren udregnes, og derved kan man nemt få vejledning til at træffe de rigtige beslutninger.

Links, direkte links og indlejret indhold

MyMedCards gør det muligt at lave links til relevante kilder, såsom databaser eller hjemmesider, eller at indlejre dem direkte i appen.

Har man f.eks. andre instrukser i en database som Infonet, e-Dok el. lign., men ønsker at holde det samlet, kan man indlejre indholdet i MyMedCards, som set på billedet til højre.

Det er desuden muligt at linke fra ét kort til et andet i appen.

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.