MyMedCards funktionalitet

Vi i MyMederCards vil gerne gøre dit liv som sundhedsprofessionel bare en lille smule nemmere. Det håber vi, at kunne gøre gennem konstant at opdatere dig med de nyeste information, som må være relevante for dig i din hverdag. Vi har indhold til erfarne såvel som nye i faget. Så om det er Social og sundhedsassistenten på plejehjemmet, sygeplejersken i hjemmeplejen, lægen i almen praksis eller den medicinstuderende på klinisk ophold på hospitalet, så har vi de informationer du skal bruge. MyMedCards indeholder over 500 forskellige informationer, som er opdelt i relevante kategorier. Det er nok meget usandsynligt, at du har brug for så mange informationer, men for at understøtte alles behov uden at I mister overblikket, så har vi knyttet nogle brugervenlige features til app’en, som understøtter den hurtigst mulige fremsøgning af information. Nedenfor vil vi gennemgå disse funktioner. For at få eksklusiv adgang til yderligere funktioner via vores MyMedCards PRO, så læs mere her.

Prøv MyMedCards FREE idag

Zoom i indhold

Du kan zoome ind og ud i alt indhold i MyMedCards, således at du er sikker på hvad der står.

Søg nemt

I MyMedCards kan du hurtigt søge efter det du står og mangler. Desuden viser den i søgefunktionen i app’en om indholdet er fra MyMedCards eller eget indhold.

Læs mere her

Virker Offline

MyMedCards kan tilgåes offline, da det ofte er en udfordring med internetforbindelsen på hospitaler og i øde områder som fx som arbejde som hjemmeplejer. Derfor downloader man indholdet ned lokalt på sin telefon, således kan informationerne anvendes offline indtil man kan blive opdateret igen ved næste online tilstand.

NB! Dette gør også, at app’en kan være lidt lang tid om at åbne første gang.

Ring direkte

MyMedCards tillader at man kan oprette telefonlister via vores CMS og opdatere dem i løbet af sekunder. Derefter kan personalet tilmed få adgang til hele kommunens, hospitalets eller regionen telefonnumre i opdateret form. Desuden kan man ringe direkte fra app’en, som det kan ses på billedet.

Læs mere

Filter indhold

Filteringsfunktion gør, at du kan gemme de kategorier væk som ikke er relevante for dig. Det gør at du om får vist de kategorier som du har brug for i din hverdag. Du kan tilmed altid hente dem frem igen ved nyt behov.

Tilføj favoritter

Favoritfunktionen gør, at du kan gemme specifikke kategorier, underkategorier eller information i dine personlige favoritter. Det gør at du kan kan finde din lille samling kittelkort, actioncards, lommekort, som du kender dem fra papirformatet i dine favoritter. Nu opdateret de bare for dig og bliver ikke gamle og slidte.

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.