MyMedCards implementerer hos Varde Kommune

D. 25 september 2019 var MyMedCards i Varde Kommune for at implementere MyMedCards PRO hos udvalgte superbrugere. Det var en skøn dag, der bestod af præsentation og demonstration af vidensplatformen – Sjove implementeringslege, der rigtigt fik sat superbrugerne godt ind i systemet – Og sidst men ikke mindst en masse af gode snakke og feedback.

 

Superbrugerne gik fra implementeringsdagen med et smil på læben, og ved godt mod til at lære deres nye viden fra dem omkring MyMedCards til deres medarbejdere ude på de forskellige sundhedsfaglige afdelinger.

 

MyMedCards klarede dog ikke opgaven alene, Christina Bonde, udviklingskonsulent hos Varde Kommune, gav også en hånd med til denne gode og produktive dag.

 

Hos MyMedCards vægtes implementeringen højt, derfor bliver forskellige øvelser og opgaver taget i brug. Det gør også, at modtagerne/brugerne af vidensplatformen kommer ud i forskellige situationer, hvor speficik information og instrukser skal findes frem. Alt i alt betyder det, at brugerne bliver klædt godt på til jobbet som Superbrugere!

 Tilbage

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.