MyMedCards på SOSU-Skills

Torsdag d. 3 oktober 2019 var MyMedCards tilstede ved regionsmesterskabet i SOSU-Skills hos SOSU-Syd i Aabenraa. Det var en spændende dag, hvor i alt otte sosu-elever fra SOSU Fyn, SOSU Esbjerg, SOSU Syd og SOSU Fredericia, Vejle og Horsens  kæmpede om en plads til Danmarksmesterskabet i SOSU-Skills.

 

Temaet for konkurrencen i år var neurologisk sygepleje, hvor de blev introduceret for en case, hvori tre borgere, Maren, Hans og Pia, skulle have SOSU hjælp.

 

Alle kæmpede godt, dog var det Signe Thiesen og Signe Nissen fra SOSU-Syd, der blev kåret som de bedste til deres fag i Region Syd. Den skole, der vinder Regionsmesterskaberne, kvalificerer sig til Danmarksmesterskaberne i Bella Center København den 16.-18. januar.

 

Det var en festlig begivenhed, hvor vi fik mødt en masse SOSU-studerende og sundhedsprofessionelle i løbet af dagen. Tillykke til de to vindere i Region Syd, og vi glæder os til at se, hvem der vinder Danmarksmesterskabet i januar.

 

Tilbage

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.