MyMedCards' samarbejdspartnere

MyMedCards samarbejder med diverse virksomheder og organisationer, både internationalt og nationalt, med det formål at give vores kunder og brugere den bedst mulige løsning i hænderne. Nedenfor kan læse mere om vores forskellige samarbejdspartnere.

MyMedCards' supportere

Content Collaborator

Lige nu samarbejder vi med diverse lægefaglige selskaber og andre relevante organisationer, med henblik på at gøre indholdet i MyMedCards endnu bedre, genkendeligt og for at sikre bedre og mere information til vores brugere.

Health Appies

MyMedCards Health Appies er engagerede sundhedsfagligt personale, som i forvejen gør en ekstra indsats for at hjælpe med til optimere MyMedCards både med hensyn til indhold, funktioner mv.

Content Ambassador

Læger, sygeplejersker eller andre fagpersoner, som har over 2 år erfaring indenfor et givent område, kan nu bidrage med deres ekspertise og viden til at gøre MyMedCards endnu bedre.

Andre samarbejdspartnere

Integra Advokater

Integra Advokater er vores tætte samarbejdspartnere.

Welfare Tech

Vi er stolte medlemmer af Welfare Tech

MyMedCards' advisory board

MyMedCards' advisory board er en samling af yderst kompetente fagfolk, som er med til at sikre MyMedCards den rigtige fremtid.

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.