MyMedCards PRO til kommunerne

MyMedCards PRO giver mulighed for at levere alle praktiske og faglige informationer til sundhedspersonalet – lokale såvel som nationale – via egen specialtilrettede version af MyMedCards PRO app’en. Informationerne i app’en opdateres og vedligeholdes med få klik og holder således altid personalet up-to-date. Relevant viden samles ét sted, og personalet kan koncentrere sig om kerneopgaven – borgerne.

Læs mere om vores nuværende kunder

Effektiv adgang til viden

Processen for opdatering af viden er generelt meget besværlig, tidskrævende og involverer mange faggrupper. Det gør, at der er meget langt fra ny viden kommer til, før dette implementeres i praksis. Det kan MyMedCards hjælpe med.

  • Mere komplekse patienter
  • Komplicerede arbejdsgange for vedligeholdelse
  • Konstante ændringer I sundhedsfaglig viden
  • Langt fra ny viden til implementering
Læs hvilke informationer MyMedCards kan anvendes til

Gevinster ved MyMedCards PRO

MyMedCards giver Jer en specialtilpasset app-baseret løsning, som giver jeres kommune mulighed for at distribuere alle relevante informationer ud til jeres personale på en brugervenlig og intuitiv måde. Derved opnår i følgende gevinster:

Jeres app // Jeres indhold

Vi specialtilpasser den perfekte løsning til jeres kommune, som giver mulighed for at distribuere alle relevante informationer ud til jeres personale på en brugervenlig og intuitiv måde. App’en er tilpasset sundhedspersonalets arbejdsgange og behov via utallige brugertest og løbende forbedringer

Læs hvordan den mest optimale løsning sikres for kunderne

Tilpasset jeres arbejdsgange

Løsningen er nem at anvende både for administrativt personale og sundhedsmedarbejderne og giver på kort tid synlige gevinster.

Læs mere om hvad løsningen kan her
Peter Mikkelsen
Ældrechef, Favrskov Kommune

Vi har i Favrskov kommune været med til at sætte et kommunalt præg på MyMedCards. Det har resulteret i, at vi har fået en rigtig god løsning, hvor alle vores informationer er samlet ét sted, hvilket har givet os en kvalitetssikret og optimeret løsning. MyMedCards er et intuitivt, brugervenligt og effektivt produkt, som hjælper kommuner med at få relevante informationer tæt på dem der egentlig har brug for det – nemlig vores sundhedspersonale. Derfor vil jeg selvfølgelig anbefale andre kommuner at se på denne innovative løsning.

Læs mere om Favrskov Kommunes erfaringer

Favrskov Kommune udtaler sig

I Favrskov kommune har vi mødt et utrolig engageret personale, som har resulteret i at MyMedCards er blevet et dagligt værktøj hos sundhedspersonalet i kommunen. Hør hvordan Favrskov kommunes personale fortæller omkring deres oplevelser med MyMedCards app’ en.

Birthe Vestergård
Sygeplejerske og systemadministrator for MyMedCards i Favrskov Kommune

Vi har været med fra starten af MMC (red. MyMedCards) i kommunalt regi, og jeg synes det er en rigtig god og meget brugbar app.
Stort set alle de oplysninger, medarbejderne i ældreplejen har brug for kan nu findes i MMC, og det er nemt tilgængeligt.
Alle kan drage fordel af appen, men specielt medarbejdere i hjemmeplejen, som jo har brug for at kunne slå op her og nu når de kører rundt i kommunen - kan se et klart formål med den.
På sigt forventer vi at de fleste af mapperne på kontorerne kan afskaffes, og at medarbejderne vil kigge i MMC i stedet.
Det skulle gerne sikre at alle har adgang til de sidste opdateringer af alt materialet, og nu ikke længere er afhængige af at det (manuelt) bliver udskiftet decentralt.

Læs mere om Favrskov Kommunes erfaringer

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.