MyMedCards til Konference om “Velfærdsteknologi i praksisnær undervisning”

Igår var vi på SOSU Syd til konference om “Velfærdsteknologi i praksisnær undervisning” i samarbejde med Welfare Tech. MyMedCards kan netop inddrages i undervisningen til at understøtte teorien fra skolebænken i praksis.

Til konferencen blev vi blandt andet spurgt om: “Hvordan kan jeg inddrage jeres app i undervisningen?”

Hertil er svaret: “Hvis man underviser i fx Bristol skala, ernæring, smerte, sår, genoplivning mv., som er nogle af de mange informationer som MyMedCards indeholder, så anbefal jeres studerende og elever at downlaode MyMedCards app’en (den er gratis!) og find de relevante “lommekort” sammen med dem. Herefter kan de tilføj dem til deres favoritter, og når de så næste gang er ude i praktik, så ved de hvor de kan få adgang til det de har lært på skolen.”

Ovenstående kan være den første start til at inddrage MyMedCards i undervisningen, men der er mange flere muligheder. Kontakt os på (kontakt@mymedcards.dk), hvis du er interesseret i at høre mere og få tilsendt noget materiale til jeres studerende.

Tilbage

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.