MyMedCards PRO til regionerne

MyMedCards PRO giver mulighed for at levere alle praktiske og faglige informationer til sundhedspersonalet – lokale såvel som nationale – via egen specialtilrettede version af MyMedCards PRO app’en. Informationerne i app’en opdateres og vedligeholdes med få klik og holder således altid personalet up-to-date. Relevant viden samles ét sted, og personalet kan koncentrere sig om kerneopgaven – patienterne. MyMedCards PRO er ude ved to regioner og én afdeling og flere offentligøres i nær fremtid. Man behøver ikke være en region for at få adgang til vores app, man kan også være en selvstændig afdeling, hospital eller privat aktører.

Læs om vores nuværende kunder

Adgang til viden

Processen for opdatering af viden er generelt meget besværlig, tidskrævende og involverer mange faggrupper. Det gør, at der er meget langt fra ny viden kommer til, før dette implementeres i praksis. Det kan MyMedCards hjælpe med.

  • Mere komplekse patienter
  • Komplicerede arbejdsgange for vedligeholdelse
  • Konstante ændringer I sundhedsfaglig viden
  • Langt fra ny viden til implementering
Se hvilke informationer som MyMedCards anvendes til

Gevinster ved MyMedCards PRO

MyMedCards giver Jer en specialtilpasset app-baseret løsning, som giver jeres region/hospital/afdeling mulighed for at distribuere alle relevante informationer ud til jeres personale på en brugervenlig og intuitiv måde. Derved opnår i følgende gevinster:

Jeres app // Jeres indhold

Vi specialtilpasser den perfekte løsning til jeres behov, som giver mulighed for at distribuere alle relevante informationer ud til jeres personale på en brugervenlig og intuitiv måde. App’en er tilpasset sundhedspersonalets arbejdsgange og behov via utallige brugertest og løbende forbedringer.

Læs hvordan løsningen understøtter arbejdsgangene

Tilpasset jeres arbejdsgange

Løsningen er nem at anvende både for administrativt personale og sundhedsmedarbejderne og giver på kort tid synlige gevinster.

Morten Lebech
Ledende overlæge på Obstetrisk afdeling, Roskilde Sygehus

Vi har fået vores helt egen MyMedCards app på Gyn/Obs på Roskilde Sygehus. Den indeholder vores lokale actioncards, instruktionsvideoer, telefonlister og andre relevante informationer, som vores personale nu altid har let og hurtig adgang til. App’en understøtter deres arbejdsgange med travlhed og akut brug for viden og indholdet administrerer vi selv via få klik, hvilket gør at dette er en kraftig forbedring og optimering af tilgængelighed såvel kvaliteten.

Læs om erfaringer fra Gyn/Obs

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.