Nye funktioner til MyMedCards PRO kunderne

MyMedCards PRO bliver brugt af flere og flere sundhedsmedarbejdere i både kommunalt og regionalt regi og er lige nu ude ved over 18.000 sundhedsmedarbejdere landet over, hvilket gør at løsningen hele tiden forbedres. Dette har i denne omgang resulteret i en række nye funktioner både i app’en og det bagvedliggende system. Disse præsenteres for jer nedenfor.

For at få fat i disse opdateringer skal du gå ind i App Store eller Google Play og opdatere app’en.

Såfremt i har nye forslag til forbedringer, så send dem endelig til os på kontakt@mymedcards.dk eller via “indsend forslag” til app’en under MyProfile.

Ring direkte op fra din telefon

Du kan ringe direkte op fra både din iOS og Android telefon via din app.

Sådan gør du:

Tryk på nummeret og den ringer op for dig.

Ring direkte fra din MyMedCards PRO app

Android: Se sidetal på PDF filer

På Android telefonerne kan det noglegange være svært, at se om der er flere sider på en pdf fil. Derfor har vi nu gjort det nemmere at visualisere ved at angive sidetal øverst på siden.

Bedre søgefunktion med navigation og logo

MyMedCards er sat i verden for at bringe essentiel og relevant information tæt på de rette sundhedsmedarbejdere via et brugervenlig redskab. Derfor er en søgefunktion helt essentiel for vores løsning, således at I nemt og hurtigt kan finde de informationer du har brug for.

Sådan gør du:

1) Tryk på luppen i øverste højre hjørne, som er på alle sider. 2) Indtast et centralt søgeord. Find det du leder efter, og tryk på det. 3) Så er du fremme i løbet af få sekunder til det du leder efter.

NB: MyMedCards indhold er markeret med et MyMedCards logo, så du ved om det er lokalt eller nationalt indhold.

Navigationslinje: Under hver søgeresultat, finder du en navigationslinje, hvilket skal hjælpe dig med at kunne fremfinde søgningen senere via kategorisk søgning.

Søg efter det du står og mangler

Nu kan du linke direkte til eksterne links via CMS’et

CMS (Content Management System) er det bagvedliggende system, som styrer jeres MyMedCards app. Via dette system kan man nu oprette direkte links fx til eksterne hjemmesider herunder youtube, hvis I ønsker en instruktionsvideo mv.

Opret et direkte link

Flottere og mere let læselige tabeller

Tabellerne i jeres app er nu blevet markant forbedret i og med at alle tabellerne nu har fået nyt design som læner sig op af jeres unikke tilpasninger i PRO versionen.

Skærm indhold

Alle kender informationsoverload. Det vil vi i MyMedCards undgå ved at give den rette information til de rette mennesker. Derfor kan man I MyMedCards nu skærme indhold til bestemme faggrupper og arbejdsområder. Fx ISBAR, som er et kommunikationsredskab i forbindelse med overlevering af en patient, det er kun relevant for klinikere. Derfor kan man i MyMedCards CMS’et bestemme at ISBAR’en kun skal ses af læger, sygeplejersker, SOSU, hvilket gør at alle andre bliver skærmet for indholdet.

Sådan skærmer du indhold i MyMedCards PRO App’en

Tilbage

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.