MyMedCards øger kvaliteten

MyMedCards PRO sikrer, at de informationer som er tilgængelige for sundhedspersonalet er kvalitetsstemplet og opdateret, hvorved personalet får den korteste vej til ny viden og dermed også korteste vej til anvendelsen af denne i praksis. I det følgende vil vi uddybe disse effekter samt inkludere vores testresultater. Desuden gør vi meget ud af at vores kunder faktisk også opnår disse gevinster, hvorfor vi blandt andet har udviklet et implementeringsforløb som alle kunder gennemgår.

Læs mere om implementeringsforløbet her

Effektiv opdatering af indhold

MyMedCards app’en håndteres via et intuitivt og brugervenligt CMS (Content Management System), hvilket gør det let for administratorer og andre relevante personalegrupper at opdatere app’ens indhold. Således kan man i løbet af få sekunder opdatere hele sit personale på én gang.

Læs hvilke funktioner der støtter op om dette

Ingen uopdaterede informationer

Arbejdsgangene for opdatering af udleverede informationer er generelt yderst lange, hvilket gør det svært for sundhedspersonalet at holde sig opdateret, hvorfor de ofte går rundt med uopdaterede informationer i form af kittelkort, lommekort eller actioncards. MyMedCards sigter mod at fjerne alle de uopdaterede papirer, og istedet erstatte disse med en mere tilgængelige, brugervenlige og opdateret adgang til information via vores løsning.

Kontakt os og hør hvordan løsningen kan hjælpe jer

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.