Økonomiske besparelser

MyMedCards PRO giver økonomiske besparelser både i form af tidsbesparelser anvendt på informationssøgning og distribution af information, ingen papirforbrug samt potentielt forhindring af utilsigtede hændelser. I det følgende vil vi udbyde disse effekter samt inkludere vores testresultater. Desuden gør vi meget ud af at vores kunder faktisk også opnår disse gevinster, hvorfor vi blandt andet har udviklet et implementeringsforløb som alle kunder gennemgår.

Læs mere om implementeringsforløbet her

Mindre tid på informations søgning

App’en tillader nem og hurtig søgning af information på farten, hvilket gør personalet mere uafhængige af computer og skrivebordsplads. Vores tests viste, at lægerne i gennemsnit brugte 1 minut på at finde det de ledte efter i app’en, hvilket står i kontrast til blot at tænde en computer og logge ind. Desuden blev det estimeret at der i gennemsnit spares 3,5 minut hver gang der søges efter information i app’en vs alternative informationskilder, således frigøre det en masse tid til vigtigere opgaver (som for et middelstort hospitals svarer til en besparelse på over 9 timer pr. medarbejder årligt).

Læs mere om hvilke funktioner der støtter op om dette

Ingen print og distribution

I dag bliver der brugt enorme ressourcer på at give personalet let og hurtig adgang til informationer herunder actioncards, kittelkort og lommekort. Med MyMedCards kan dette helt undgåes, da løsningen også giver adgang til et nemt og brugervenligt CMS (Content Mangement System), som er det system hvorigennem apps’ene opdateres og håndteres. Således kan man i løbet af få sekunder opdatere alle informationer, og der er dermed ikke behov for hverken af printe eller distribuere informationerne.

Minimerer risiko for UTH

App’en gør det hurtigt og nemt finde relevante og kvalitetsrige informationer, så fokus bevares på kerneopgaven – nemlig patient- og borgerbehandling. Dette gør, at app’en potentielt kan forhindre utilsigtede hændelse (UTH). Mindre tvivl – Mere kvalitet – Færre fejl. 46 % af testlægerne mener, at de ofte leder efter information i situationer, hvor de er i tvivl ved brug af MyMedCards. Dette kan potentielt forhindre utilsigtede hændelser (UTH) og eventuelle patientfejl. Dette understøttes af, at 50 % af testlægerne allerede efter 2 måneders test af MyMedCards mente, at app’en kunne reducere UTH. Derved er den estimerede besparelse sandsynligvis langt højere.

Kontakt os for at høre mere om din estimeret besparelse

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.