OUH blåstempler MyMedCards

OUH, Odense Universitetshospital, og MyMedCards har indgået en fællesindkøbsaftale, som gør det nemmere at anskaffe vidensplatformen MyMedCards i alle afdelinger på OUH. Aftalen kommer efter flere års godt samarbejde med den Fælles Akut Modtagelse (FAM) på OUH og anæstesiologisk afdeling på Svendborg Sygehus.

 

Med god tålmodighed og godt samarbejde kan man nå langt! Det er opskriften, som MyMedCards har fulgt gennem flere år. Virksomheden har netop indgået en fælles indkøbsaftale med OUH Odense Universitetshospital, der betyder, at det fremover bliver nemmere for forskellige afdelinger på hospitalet at anskaffe MyMedCards. Hermed får det sundhedsfaglige personalet nu hurtig, digital adgang til målrettede sundhedsfaglige instrukser og informationer, som støtte til at træffe de rigtige beslutninger så effektivt som muligt.

Vejen hertil har MyMedCards ikke taget alene. De har modtaget god hjælp fra bl.a. Jan Dahlin og Inge Berthelsen, der er henholdsvis læge og sygeplejerske på Fælles Akutmodtagelse på OUH Odense Universitetshospital.

– Informationssøgning er en vigtig del af hverdagen for personalet i behandlingen af patienterne. Derfor er det vigtigt, at de altid har de nyeste informationer tilgængelige for at undgå fejl, siger Jan Dahlin og Inge Berthelsen, og uddyber:

– I app’en er alle informationer samlet på ét sted, og alle lommekort er altid opdateret til nyeste version. Der er altså ingen tvivl om, hvilken version der er den nyeste. App’en giver stor værdi, da man sparer tid ved brug af én portal, hvor alle lommekortene er samlet og ved den umiddelbare tilgængelighed. Klinikkerne har nemlig altid deres telefoner på sig, og de behøver derved ikke opsøge en ledig PC, bruge tid på at logge ind og søge instrukser frem.

September 2019.

Tilbage

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.