Randers Kommune

Implementering af MyMedCards i Randers Kommune

MyMedCards inviterede omkring 30 superbrugere – sygeplejersker, SOSU’er, SOSA’er og ergoterapeuter – til et implementeringmøde, hvor appens funktionalitet blev gennemgået, appen blev downloaded og værktøjer til videreformidling blev givet. Desuden afprøvede Randers Kommune vores helt nye form for implementering. En implementeringsform inspireret af Escape Rooms. Ved hjælp af ledetråde, gåder og MyMedCards appen skulle de løse opgaverne og derved finde frem til resultatet og en lille premie.

Cecilie
SOSU hjælper

Hej. Jeg har brugt jeres app, MyMedCards i nogle dage nu og ville fortælle jer at det er en kæmpe hjælp for mig og mine kollegaer!
Den er simpelt opbygget, - selv de kollegaer der ellers har lidt besvær med it, kan finde ganske godt rundt.
Søge funktionen fungerer virkelig godt og det at vi kan trykke fx TOBS-scoren ind med det samme og se det samlede resultat med det samme, - det er virkelig en lækker detalje.
Tusind tak for det store arbejde der er lavet!
Med venlig hilsen Cecilie, Sosu hjælper

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.