Region Nordjylland

Region Nordjylland har fået deres egen MyMedCards PRO app med deres indhold. App’en er blevet tilpasset til deres design, faggrupper mv. Desuden har regionen og dens klinikere været en tæt samarbejdspartner i udviklingen af MyMedCards PRO. Læs mere om deres udtalelser og erfaringer nedenfor.

Læs mere om MyMedCards PRO

Understøtter arbejdsgange

Det er vigtigt, at MyMedCards kan indgå med de andre systemer og arbejdsgange hos klinikerne i regionen og på hospitalerne. Derfor kan man via simple snitfalder linke til fx regionens dokumentsamlingssystem kaldet PRI. Således sikrer man at de ting som allerede vedligeholdelse et sted, forbliver der, men bliver bragt frem via MyMedCards.

Uddannelseskoordinerende overlæge
Aalborg Universitetshospital

Bruger udtaler sig

Jeg tror på, at det er vejen frem at bruge den funktionalitet som moderne IT understøtter – ikke mindst indenfor lægers uddannelse. Lægerne arbejder mange steder – tæt på patienterne – og sjældent i længere tid ved en fast computer. MyMedCards app'en vil være en god App, at have adgang til. Den er meget fleksibel og kan indeholde et flertal af de ting som lægerne fylder deres kittellommer med, herunder også link til uddannelsesredskaber. Den kan tilpasses den enkelte læges behov, hvilket øger sandsynligheden for brug.

Gevinsterne realiseres hurtigt

I MyMedCards går vi meget op i, at vores kunder opnå de ønskede og fremsatte gevinster. Derfor holder vi løbende øje med det data der genereres omkring brugen af app’en, samt har løbende kontakt med vores brugere.
Hvert kvartal modtager vores kunder et ark med status omkring deres løsning, hvorpå der også fremgår forslag til forbedringer. Dette er med til at både ambassadører samt ledelsen kan følge løsningens udvikling, og have fokus på dets utallige muligheder og udviklingspotentiale.

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.