Odense Universitets hospital

Region Syddanmark testede MyMedCards PRO i efteråret 2017 og foråret 2018 på Anæstesiologisk afd. i Svendborg samt Fælles Akutmodtagelsen på OUH.

Derefter har begge afdelinger besluttet at køre videre med MyMedCards PRO, og giver nu deres medarbejdere – anæstesisygeplejersker, læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker – nem og hurtig adgang til vitale informationer og instrukser.

i 2019 valgte OUH’s direktion at lave en fælles indkøbskontrakt for at anerkende behovet for MyMedCards på hospitalet.

Nu har disse afdelinger på hospitalet implementeret MyMedCards:

  • FAM (Fælles akutmodtagelse)
  • Anæstesiologisk afdeling, Svendborg
  • Onkologisk afdeling
  • Mave tarm afd. S (en del af Digital Vision)
  • Gyn/obs, Afd D

Og mange flere er på vej.

Læs udtalelser nedenfor.

 

Læs mere om MyMedCards PRO

Innovationspris (RAP-prisen) 2018

Vi er stolte af vores energiske samarbejdspartnere i Fælles Akutmodtagelse Odense Universitetshospital, som var nomineret til en innovationspris (RAP-prisen) 2018 for deres arbejde med implementering af My Med Cards.

Stort tillykke..

Mere innovation – mere tryghed – mere tid til kerneopgaven 👍

FAM, OUH udtaler sig

“App’en giver stor værdi, da man sparer tid ved brug af én portal, hvor alle lommekortene er samlet og ved den umiddelbare tilgængelighed. Klinikerne har nemlig altid deres telefoner på sig, og de behøver derved ikke opsøge en ledig PC, bruge tid på at logge ind og søge instrukser frem. Derudover kan app’ens “forside” tilpasses den enkelte bruger, som kan justere hvilke instrukser der skal vises, så det passer til dennes arbejdsområder og -opgaver.”

  • Jan Dahlin, Overlæge og Inge Schjødtz Berthelsen, Klinisk sygeplejespecialist, FAM

 

Gyn/obs på OUH udtaler sig

Gynækologisk og Obstetrisk på OUH implementerer MyMedCards havde netop lavet en lommekort-folder, men kort efter udleveringen af denne til deres læger, ville de have den ændret, og indså hurtigt at det ikke kunne betale sig både ift. kvalitet, økonomi mv. Her fortæller Camilla, HU læge om deres historie forud for implementeringen af MyMedCards.

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.