Skærm indhold

Alle sundhedsprofesionelle kender informationsoverload. Det vil vi i MyMedCards undgå ved at give den rette information til de rette mennesker på det rette tidspunkt. Derfor kan man I MyMedCards skærme indhold til bestemte faggrupper og arbejdsområder. Fx ISBAR, som er et kommunikationsredskab i forbindelse med overlevering af en patient, det er kun relevant for klinikere. Derfor kan man i MyMedCards CMS’et bestemme at ISBAR’en kun skal ses af læger, sygeplejersker, SOSU, hvilket gør at alle andre faggrupper bliver skærmet for indholdet.

Læs om de andre funktioner i MyMedCards

1. Log ind

Log ind på MyMedCards CMS’et og gå ind under “kittelkort” i øverste venstre hjørne.

2. Udvælg indholdet som skal skærmes

Vælg den kategori eller kittelkort du gerne vil have skærmet. På billedet ønsker vi, at skærme kategorien “ISBAR” og scroller derfor ned på siden, hvor der står “Synlig for alle?”.

3. Skærm indhold

Hvis du vil skærme indholdet, så det kun kan ses af specifikke brugere, så tryk “Nej” ud fra “Synlig for alle?”. Derefter vil jeres angivne faggrupper og arbejdsområder komme frem. Vælg hvem der skal se indholdet og tryk “Gem”. I dette eksempel vælger vi, at ISBAR’en kun skal ses af Læger i Almen medicin. OBS: Husk derefter at tjekke at indholdet er godkendt og opdateret til app’en. Nu er ISBAR’en kun synlig for brugere som har valgt kombinationen “Læger” og “Almen medicin” i profilindstillingerne.

Få hjælp til at lægge et kittelkort i app'en

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.