SKOP

D. 21 oktober 2019, deltog MyMedCards i en konference arrangeret af SKOP (Studerende for Kvalitet og Patientsikkerhed) sammen med sundhedsfaglige studerende i Aalborg. Dagen bød på mange forskellige aktiviteter, bl.a. deltog de sundhedsfaglige studerende i en række workshops, der var oplæg fra organisationerne Fadl og SLS, samt et oplæg fra Ove Gaardboe, som er pensioneret ledende overlæge og nu konsulent hos Dansk Selskab for Patientsikkerhed.

Ove Gaardboe snakkede bl.a. om, hvordan vi mennesker skal forholde os til døden – Ikke kun vores egen, men også vores nærmestes. Det er tanken bag et nyt projekt, som Dansk Selskab for Patientsikkerhed arbejder på. Hertil gav han en række redskaber til, hvordan man begynder sådan en svær snak kaldet “Klar til samtalen” (Disse kan findes på deres hjemmeside).

SKOP holder mange lignende konferencer i den kommende periode, hvor de tager fat på forskellige områder inden for patientsikkerhed. Læs mere om dem her: http://skopdk.dk/arrangementer/index.html

 

Tilbage

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.