Hurtig søgefunktion

MyMedCards er sat i verden for at bringe essentiel og relevant information tæt på de rette sundhedsmedarbejdere via et brugervenlig redskab. Derfor er en søgefunktion helt essentiel for vores løsning, således at personalet nemt og hurtigt kan finde de informationer de har brug for.

Sådan gør du:

1) Tryk på luppen i øverste højre hjørne, som er på alle sider. 2) Indtast et centralt søgeord. Find det du leder efter, og tryk på det. 3) Så er du fremme i løbet af få sekunder til det du leder efter.

MyMedCards logo: MyMedCards indhold er markeret med et MyMedCards logo, så du ved om det er lokalt eller nationalt indhold.

Navigationslinje: Under hver søgeresultat, finder du en navigationslinje, hvilket skal hjælpe dig med at kunne fremfinde søgningen senere via kategorisk søgning.

Se og læs om de andre funktioner i MyMedCards

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.