PDF fil over 1 MB?

Forsøger du at uploade en pdf fil, men mislykkes det hver gang? Så er det måske fordi at din pdf fil fylder over 1 MB. Vi har sat en begrænsning på størrelsen for pdf filer, for at forhindre at app’en bliver langsommere og desuden for at man begrænser sig, således at kun de mest essentielle informationer kommer til brugeren. Følg nedenstående vejledning for at få din fil i MyMedCards på trods af den store størrelse.

Se og læs om de andre funktioner i MyMedCards

1. Komprimer din fil

1) Tjek at din fil er over 1 MB, ved at få info om filen. 2) Hvis den overstiger 1 MB, så klik ind på følgende hjemmeside: www.smallpdf.com 3. Find eller træk den pågældende fil ind i det orange felt på siden. Så vil den komprimere din pdf fil, hvis det er muligt. 4) Download din nu komprimerede pdf fil og upload den til din MyMedCards app.

Overstiger pdf filen stadig 1 MB? Tag et screenshot af pdf filen, så får du et billede i png format. obs. det bliver ofte i meget dårlig kvalitet.

 

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.