Opdater på sekunder

MyMedCards er sat i verden for at bringe essentiel og relevant information tæt på de rette sundhedsmedarbejdere via et brugervenlig redskab. Derfor kan man via vores løsning nemt og hurtigt opdatere og tilføje relevante informationer til medarbejderne i løbet af sekunder. Vi kalder informationerne i MyMedCards for kittelkort, da det er fra disse ideen fra MyMedCards opstod, og samtidig dækker kittelkort over en lang række informationer lige fra faglige til praktiske informationer. Bliv derfor ikke forvirret, når der står kittelkort. Kittelkort refererer hos os til almindeligt indhold, som du bestemmer. Nedenfor kan du læse hvordan du tilføjer samt redigerer indhold i MyMedCards PRO app og ved siden af kan du se en video.

Læs om funktionerne i MyMedCards PRO

1. Log ind

Log ind på MyMedCards CMS’et (http://app.mymedcards.dk/auth) og gå ind under “kittelkort” i øverste venstre hjørne.

2. Tilføj et kittelkort

1) Højre klik på den kategori du vil tilføje et kittelkort til og tryk ”Tilføj kittelkort”. I dette tilfælde vil man tilføje et kittelkort til “Akut medicin”. 2) Der tilføjes et nyt kittelkort. Skriv navnet på kittelkortet. 3) Tryk på det nye kittelkort for at tilføje titel, undertitel, evt. tekst, evt. fil(pdf, png), mere information, referencer, søgeord, direkte links og skærmning af indhold.

Se hvilke informationer du kan lægge i din app

3. Opdater indholdet til din app

Når du mener, at dit kittelkort er klar til at komme ud i app’en, så kan du trykke på ”Indsend til godkendelse” i øverste højre hjørne.

  1. Til skribenter: Udvalgte redaktører for den kategori du har tilføjet et kittelkort til modtager en mail 2 gange i døgnet, hvorefter vedkommende kan opdatere indholdet til app’en endeligt. Hvis du ikke er helt færdig og vil vende tilbage, så tryk på ”Gem”, og gør kittelkortet færdig når du har tid.
  2. Til redaktører og administratorer: Tryk på “Godkend” i øverste højre hjørne og tryk derefter på “opdater app i menuen ovenfor” for at få indholdt ud i app’en.

Når du ser et øje som symbol ud fra dit kittelkort, betyder det at det kan ses i app’en.

Se / tjek opdateringer

Det er en god idé, at tjekke at det indhold, som du har lavet eller opdateret i app’en er blevet som du gerne vil have det. For at se de nye ændringer skal app’en opdatere indholdet (ikke opdatere hele app’en).

Apple:

  • Hvis app’en ikke har været aktiv i nogle timer, så opdaterer den indholdet automatisk ved genåbning
  • Hvis du har åbnet app’en: 1) Luk app’en ved at dobbeltklikke på “homeknappen” og swipe app’en opad. 2) Gen åben app’en og den opdaterer indholdet.

Få mere hjælp på Apples hjemmeside.

Google Play:

  • Hvis app’en ikke har været aktiv i nogle timer, så opdaterer den indholdet automatisk ved genåbning
  • Hvis du har åbnet app’en:
    • 1) Luk app’en ved at gå tilbage på “tilbage” knappen i højre hjørne på skærmen indtil du er ude på din frontskærm. 2) Gen åben app’en og den opdaterer indholdet.
    • 1) Åben app’en “indstillinger”. 2) Vælg apps. 3) Se alle aktive apps. 4) Vælg app’en du vil lukke og tryk “Stop” eller “tvivl stop”. 5) Gen åben app’en
Brug for yderligere hjælp? Så kontakt os.

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.