Vi opdaterer kommunal COVID-19 instruks for dig

Som kommunal medarbejder på sundhed-, social- og ældre området er der skærpet opmærksomhed på Ny Coronavirus COVID-19. Flere af vores kommunale kunder melder allerede om nødberedskab med inddragelse af andre forvaltninger mv.. Derfor har vi samlet den vigtigste viden såsom forholdregler, kriterier for mistanke om COVID-19, test kriterier for kritiske funktioner mv. til personalet i kommunerne og delt det med vores kunder.

Meget information omkring COVID-19 fra diverse kilder florerer i disse tider. Vi i MyMedCards, synes ihvertfald det kan være noget svært at navigere i. Selv Sundhedsstyrelsen og resten af myndighedernes mange retningslinjer, hjemmesider, vejledninger, bekendtgørelser mv.

Vi ønsker derfor ikke at bringe endnu en kilde frem, men derimod samle noget af den vigtigste og mest anvendelige information til dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt opdateret instruks løbende.

 

Hvorfor dele?

Filosofien bag MyMedCards er at vi ikke bør sidde i hver enkelt kommune og afdeling og udarbejde instrukser og vejledninger, men i stedet dele viden på tværs og derved skabe tid på det der virkelig gør en forskel.

Instruksen opdateres løbende fra valide kilder i samarbejde med vores over 8.000 brugere og kommunale kunder.

Følg desuden med på Instagram og Linkedin.

Tilbage

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.