Favrskov Kommune er vores tætte samarbejdspartner

Favrskov Kommune har været med fra starten og været en fantastisk samarbejdspartner til at teste og videreudvikle MyMedCards PRO. De er nu blevet vores faste kunder og samarbejdspartnere, hvilket vi er utrolig stolte af.

Hvordan anvendes MyMedCards?

I Favrskov kommune har vi mødt et utrolig engageret personale, som har resulteret i at MyMedCards er blevet et dagligt værktøj hos sundhedspersonalet i kommunen. Hør hvordan Favrskov kommunes personale fortæller omkring deres oplevelser med MyMedCards app’ en.

Tryghed for sundhedspersonalet

MyMedCards skaber øget tryghed og patientomsorg, da personalet kan føle sig mere trygge med den kvalitetsrige viden de nu har tilgængelig lige ved hånden. Således kan personalet bevare fokus på deres kerneopgave – nemlig borgerne. Se videoen for at høre hvordan Favrskov Kommunes ansatte bl.a. har fundet tryghed ved at benytte MyMedCards PRO app.

Læs om de gevinsterne ved MyMedCards PRO

Gevinsterne realiseres hurtigt

I MyMedCards går vi meget op i, at vores kunder opnå de ønskede og fremsatte gevinster. Derfor holder vi løbende øje med det data der genereres omkring brugen af app’en, samt har løbende kontakt med vores brugere.( Læs mere om implementeringen af MyMedCards PRO)
Hvert kvartal modtager vores kunder et ark med status omkring deres løsning, hvorpå der også fremgår forslag til forbedringer. Dette er med til at både ambassadører samt ledelsen kan følge løsningens udvikling, og have fokus på dets utallige muligheder og udviklingspotentiale.

Læs mere om businesscasen ved MyMedCards

Løbende test og videreudvikling = unik løsning til jer

Favrskov kommune er en vigtig samarbejdspartner for os, da vi bl.a. modtager løbende inputs og forslag til forbedringer. Her er en lille video af Lone fra Favrskov kommune, som var med på en udfordring og fik app’en i hånden for første gang, mens vi filmede hende og gav hende opgaver. På den måde har vi løbende optimeret produktet, da vi ser hvad der egentligt sker når brugerne har app´en i hånden. Stort tak til Lone og alle de andre.

Læs mere om vores brugertest her

Tilpasses jeres behov

Med MyMedCards bestemmer kunderne selv hvilke informationer app’en skal indeholder og hvordan disse skal organiseres, da alt i app’en styres via en brugervenligt system. Dette giver rig mulighed for at udvikle app’en og dets indhold i den retning som man ønsker og som der er behov for.

Her fortæller en ansat fra Favrskov Kommune, hvordan hun pludselig fandt på at benytte løsningen til deres mange sommerafløsere.

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.