Tilpasset jeres behov

Favrskov Kommune

Favrskov Kommune har været med fra starten og har derfor haft stor indflydelse på MyMedCards og har bl.a. medvirket til at løsningen er tilpasset kommunale behov. Favrskov Kommune er generelt rigtig innovative og med på at prøve nye ting, derfor er vi utrolig glade for at have dem som kunder.

Region Nordjylland

Region Nordjylland har været med fra starten, da Sarah Munkholm, grundlægger og ejer af MyMedCards, dengang var medicinstuderende på Aalborg Universitet, hvorfor hun havde sin daglige gang i regionen. MyMedCards er testet og videreudviklet her og i vinteren 2016 bestemte regionen at blive faste kunder hos MyMedCards og få en app til hele regionen. Derfor anvendes MyMedCards af alle medarbejdere i klinikken herunder læger, sygeplejersker, portører, servicepersonale mv.

Gyn/Obs afdeling

I foråret 2016 fik vi en henvendelse fra Morten Lebech, ledende overlæge på Gynækologisk og Obstetrisk afdeling, som havde hørt om vores løsning og som fortalte, at han flere gange har søgt efter en løsning som kunne understøtte de mange actioncards og kittelkort de har på afdelingen. Heldigvis havde vi jo netop løsningen til ham og de fik deres egen MyMedCards PRO app kort tid efter. Den samler alle deres actioncards, lommekort, instruktionsvideoer, billeder til patientinformation og meget mere.

Region Syddanmark

Region Syddanmark har startet test på udvalgte afdelinger.

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.