Det siger vores brugere om MyMedCards

Antal aktive afdelinger

Antal aktive kommuner

Se og hør omkring nogle af gevinsterne ved implementering af MyMedCards herunder både MySkills og MyGuides.

MySkills gevinster

“For kursisterne er det egentlig bare et super godt arbejdsredskab at have. Umiddelbart efter at jeg har sendt forløb og materiale ud, har der været positive tilbagemeldinger og begejstring.”

Carsten Pedersen, cand.cur.

Ansvarlig for anæstesikursister, Riget

“Jeg kan mærke på mit personale derude, at de er meget begejstrede for det. De føler, at det gør tingene nemmere, og at det er mere visuelt, end at få en bunke papirer.”

Majbritt Nielsen, Cand.Cur

Kard. Lab, 2012, Rigshospitalet

“Vi bruger MySkills til vores onboarding og kompetenceudvikling, og det kører faktisk rigtig godt. Vi er super glad for at have fået så godt et samarbejde med MyMedCards omkring MySkills.”

Camilla Rahbek, Cand.cur.

Intensiv, 4131, Rigshospitalet

Kontakt os for at høre mere om vores andre kunders erfaringer…

MyGuides gevinster for regioner

Læs udvalgte udtalelser fra regionale samarbejdspartnere

“Det understøtter arbejdsgange med travlhed og akut brug for viden. Indholdet administrerer vi selv via få klik. Dette er en kraftig forbedring og optimering af tilgængelighed såvel kvaliteten.”

Morten Lebech, Overlæge

Obstetrisk afdeling, Roskilde Sygehus

Det har sikret en ensartethed, som vi tidligere kun i mindre grad havde adgang til via en pc. Vi har nu ét sted, hvor vi hele tiden kan henvise til, og på den måde har vi kunnet undgå mange misforståelser!”

Tobias Westh Clemmesen, AAUH

Service- og Logistikafdeling

MyGuides har helt sikkert givet noget tryghed. Hver gang jeg lige er i tvivl om noget, så kan jeg altid lige slå noget op inde på app/pc’en. Som nyuddannet er det et mega godt redskab”

Louise, nyuddannet Sygeplejerske

Afdeling med Medicinsk Mavetarmsygdomme, OUH

MyGuides gevinster for kommuner

Læs udvalgte udtalelser fra kommunale samarbejdspartnere

“Mange instrukser, procedurer og retningslinjer findes frem, når en situation, der sjældent sker, opstår, og her skal det være nemt at finde og overskue”

Helene Gildebro, Sygeplejerske

Socialforvaltningen, Favrskov

“Jeg har brugt jeres app i nogle dage nu og ville fortælle jer at det er en kæmpe hjælp for mig og mine kollegaer! Selv de kollegaer der ellers har lidt besvær med it, kan finde ganske godt rundt.”

Cecilie, Sosu hjælper

Randers Kommune

“Den skulle anvendes af medarbejderen nu-og-her, dvs. uanset om man var off-line eller on-line, og derved give en støtte uanset, hvilken situation man befinder sig i, derfor et naturligt valg for os”

Karina, leder

Norddjurs Kommune

Skal din arbejdsplads give nem adgang til