Kunder hos MyMedCards

Favrskov Ældre-forvaltning

Favrskov Ældreforvaltning har været med fra starten og har derfor haft stor indflydelse på MyMedCards og har bl.a. medvirket til at løsningen er tilpasset kommunale behov. Favrskov Kommune er generelt rigtig innovative og med på at prøve nye ting, derfor er vi utrolig glade for at have dem som kunder.

Region Nordjylland

Region Nordjylland har været med fra starten, da Sarah Munkholm, grundlægger og ejer af MyMedCards, dengang var medicinstuderende på Aalborg Universitet, hvorfor hun havde sin daglige gang i regionen. MyMedCards er testet og videreudviklet her og i vinteren 2016 bestemte regionen at blive faste kunder hos MyMedCards og få en app til hele regionen. Derfor anvendes MyMedCards af alle medarbejdere i klinikken herunder læger, sygeplejersker, portører, servicepersonale mv.

Gyn/Obs afd., Roskilde

I foråret 2016 fik vi en henvendelse fra Morten Lebech, ledende overlæge på Gynækologisk og Obstetrisk afdeling, som havde hørt om vores løsning og som fortalte, at han flere gange har søgt efter en løsning som kunne understøtte de mange actioncards og kittelkort de har på afdelingen. Heldigvis havde vi jo netop løsningen til ham og de fik deres egen MyMedCards PRO app kort tid efter. Den samler alle deres actioncards, lommekort, instruktionsvideoer, billeder til patientinformation og meget mere.

Favrskov social- forvaltning

Socialforvaltningen i Favrskov kommune har i 2018 også fået MyMedCards appen.

Anæstesi, Svendborg, Ouh

Anæstesiologisk afd. i Svendborg på OUH har implementeret MyMedCards til alle deres medarbejdere - læger og sygeplejersker mv. Således har de nu let og hurtigt adgang til de mest vitale information i akutte situationer.

Randers Kommune

Randers Kommune kan vist godt udnævnes som noget af et pragteksemplar af en kunde. Fra det første introducerende møde i starten af september 2018, gik der kun 2 måneder før MyMedCards blev rullet ud i hele kommunen ved hjælp af nogle meget engagerede og flittige medarbejdere.

Friplejehjem

Sall Friplejehjem, Danske Diakoner er et plejehjem med fokus på kvalitet, respekt, trivsel og sund fornuft og med deres beboere i centrum. De lægger stor vægt på at alle, beboere, pårørende, ansatte og besøgende oplever, at hjemmet er rart og imødekommende i alle situationer. Sall Friplejehjem var ikke i tvivl om at de skulle have MyMedCards, så i løbet at få måneder var de fuldt implementerede.

FAM, OUH

Fælles Akutmodtagelse, Odense Universitetshospital har implementeret MyMedCards til alle deres læger, sygeplejersker, Social- og sundhedsassistenter mv. Nu har alle deres medarbejdere let og hurtig adgang til nyeste viden i akutte situationer.

FAM, Randers

Fælles Akutmodtagelsen, Regionshospitalet Randers har været kunder hos MyMedCards siden april 2019, her har afdelingen store ambitioner om at kvalitetsikre og forbedre adgang til den mest essentielle viden hos personalet.

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.