Gevinster i Norddjurs Kommune

Norddjurs Kommune har været med fra starten og har været en fantastisk samarbejdspartner til at teste og videreudvikle MyMedCards. MyGuides er både implementeret i deres social- og ældreforvaltning.

Social- og ældreforvaltningen samarbejder nu omkring deres instrukser og guidelines på tværs af forvaltninger. Dette styres via en central instruks- og kvalitetsgruppe.

“Det giver store fordele i vores samarbejde”, siger Pia Christensen, udviklings- og kvalitetssygeplejerske i Norddjurs Kommune, som er en del af denne gruppe.

Derudover har de enkelte arbejdspladser f.eks. plejehjem, bosteder mv. tilføjet deres eget lokale indhold, og dermed gjort indholdet hyperaktuelt til alle slags tvivlsspørgsmål.

“Vores pædagogiske personaler bruger det også til meget andet end de sundhedsfaglige instrukser. Det kunne være brandinstruksen, alarmer, håndtering af borgernes lommepenge, bookning af biler og bus”.

Således samles relevant viden ét sted i Norddjurs Kommune – praktisk såvel som fagligt.

“Norddjurs Kommune manglede et værktøj, som skulle kunne anvendes af medarbejderen nu-og-her, dvs. uanset om man var off-line eller on-line, og derved give en støtte uanset, hvilken situation man befinder sig i.

Det var derfor et naturligt valg for os, at vi skulle have MyMedCards PRO, da den kæder vores to porteføljeområder sammen – vores velfærdsteknologi og vores dokumentation- og instruksgruppe. Det var en hurtig fælles beslutning i kommunen, og det er et stort plus, at man kan anvende MyMedCards PRO off-line – og generelt er app-baserede løsninger nemme at gå til, hvilket er super godt for os”

Karina Kreutzfeldt

Leder i Norddjurs Kommune

Hør vores webinar med Norddjurs Kommune 

Her fortæller Pia, sygeplejerske, og Karen fra Norddjurs Kommune hvordan de har implementeret MyGuides bredt på social og sundhedsområdet hos dem.

Desuden kommer de ind på gevinster ifm. COVID, hvor de blandt andet har anvendt løsningen til at udsende push beskeder ifm. nye og vigtige ændringer i instrukserne.

Vi undskylder den lidt dårlige lyd. 

“Her i COVID-tiden, har det været rigtig fint med de opdateringer, der nærmest kommer dagligt, at medarbejderne har ét sted, hvor de ved at den viden de finder her, det er den opdaterede.”

Karen

MyMedCards ansvarlig i Norddjurs Kommune

Skal din arbejdsplads give nem adgang til