MyMedCards i Norddjurs Kommune

I efteråret 2019 at implementere MyMedCards i Norddjurs Kommune.

Heriblandt gik vi i luften med et inspirations- og introduktionsmøde for udvalgte superbrugere i kommunens social og ældreforvaltning.

Dagen blev inddelt i en række aktiviteter, som rigtigt skulle sætte brugerne godt ind i systemet. Først og fremmest blev de præsenteret til vidensplatformen på traditionelvis, hvor diverse features og indhold blev demonstreret. Dernæst blev de sat i gang med en række implementeringslege, hvori de selv fik lov til at prøve at anvende MyMedCards PRO på forskellige måder.

Alt i alt var det en succesfuld dag, hvor brugerne gik fra implementeringen med et smil på læben, samt mod på at lære fra sig til deres andre kollegaer rundt i kommunen.

 

Karina Kreutzfeldt
Leder af Norddjurs Kommunes Visitations og Hjælpemiddelafdeling i sundhed og omsorgsområdet (myndighedsafdelingen for sundhed og omsorg)

"Norddjurs Kommune manglede et værktøj, som skulle kunne anvendes af medarbejderen nu-og-her, dvs. uanset om man var off-line eller on-line, og derved give en støtte uanset, hvilken situation man befinder sig i"

"Det var derfor et naturligt valg for os, at vi skulle have MyMedCards PRO, da den kæder vores to porteføljeområder sammen - vores velfærdsteknologi og vores dokumentation og instruksgruppe - det var en hurtig fælles beslutning i kommunen, og det er et stort plus, at man kan anvende MyMedCards PRO off-line - og generelt er app baseret løsninger er nemme at gå til, hvilket er super godt for os"

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards PRO? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.